11.4 C
Slovenia
petek, 29. marca 2024
More

    Naključni potopisi

    Z motorjem po Češki in Nemčiji

    Že za prvomajske praznike sva z ženo nameravala z motorjem za nekaj dni obiskati Umbrio, a nama jo je deževno vreme zagodlo in potovanje sva morala preložiti.

    Vikend Dolomiti

    Najina načrtovana pot v Dolomite se je pričela čisto drugače kot sva načrtovala. Zmenila sva se, da predčasno zaključiva službo in okoli 13 ure...

    Alpska tura

    Želja po raziskovanju gorskih cestic in prelazov je zorela že dolgo in ko je bila za daljšo pot opremljena tudi Hondica in sopotnica Silva, je šlo zares…

    Po Švici – deželi presežkov – pa pod vrh Mont Blanca in v italijansko mesto, ki je zaslovelo s «Fičkom«

    Že ko sva načrtovala letošnje motoristično potovanje po Švici, sva vedela, v kakšno državo greva, da slovi po urejenosti, redu, delavnosti, in ker je...

    Gardsko Jezero

    Lepi razgledi in pogledi na vršace Dolomitov, nekaj odsekov cest je bilo tudi slabih, lepi in zanimivi prelazi, lepe in že vroče doline.

    POT V OSRČJE ZAHODNE EVROPE, kjer se je pisala usoda Evrope in se še …

    Tokrat sva se odločila za vožnjo po  Z Nemčiji,  Belgiji, Luksemburgu, do Bodenskega jezera v Švici in Innsbrucka, kjer se je najin potovalni dopust zaključil, saj naju je po tem čakala samo še vožnja do doma.

    Korona Balkan 2021

    Covid -19 nam greni življenja, državne meje se zopet zapirajo. Na mejah policija in vojska pregleduje dokumente in PCT potrdila.

    Photo shooting day – dan streljanja fotografij (gugl prevedu)

    A kdo pozna unga fanta, ki je slikal včeraj na ridah?

    Test: Yamaha YZF R6

    Yamaha je v 2006 na pistah z R6 prevzela primat v tem razredu, kar pa sploh ni nobeno presenečenje. Šestica je športna kot še nikoli...

    Ekskluzivno: Okušamo Aprilia RSV4R

    Komu je pravzaprav namenjena nova Aprilia RSV4R? To smo spoznavali v Estorilu na Portugalskem, kjer smo jo vozili zadnja dva dni.

    Test: BMW R1200 GS Adventure 2014

    Tempo sploh ni bil počasen, ves čas pa sem se spraševal kdaj so cesto popravili. Seveda je niso.

    Prvi vtis: Vyrus 987

    Prvi vtisi s testiranja novega modela butične delavnice iz Riminia - Vyrus 987 je tu.

    Test: Yamaha XV950 R

    Ta Yamaha je za »skulirane« uživače. Predvsem tiste, ki ne rabite sosedom kazat, kako na vašem dvorišču stoji popolnoma neuporabnih 30.000 evrov.
    4,368OboževalciVšečkaj
    69SledilciSledite
    97NaročnikovNaročite se