11.4 C
Slovenia
petek, 29. marca 2024
More

    Naključni potopisi

    Obisk tovarn Ducati, Ferrari, Lamborghini

    Nekoč, neke nedelje, ko so ptički žvrgoleli, ko so bili moški še moški in majhna puhasta bitja iz Alpha Centauri majhna puhasta bitja iz Alpha Centauri, se nam je ponudila »first minute« ponudba za ogled tovarn Ducati, Ferrari in Lamborghini.

    Korzika po dolgem in počez 2016

    Pisala se je zima 2015/2016 in ekipi kot je bila lani na Balkanu se je pojavila nostalgija po motorističnem potovanju. Prvo vprašanje, ki mi je padlo na pamet...

    S Tomosi do Črnega morja

    Noč je s curki dežja prala silno osamljeno cesto med Osijekom in Vukovarjem. Saturnusova brljivka na Tomosovi »štirki« je poizkušala razbiti dežne kaplje in razcepiti temo.

    Po Švici – deželi presežkov – pa pod vrh Mont Blanca in v italijansko mesto, ki je zaslovelo s «Fičkom«

    Že ko sva načrtovala letošnje motoristično potovanje po Švici, sva vedela, v kakšno državo greva, da slovi po urejenosti, redu, delavnosti, in ker je...

    Gardsko Jezero

    Lepi razgledi in pogledi na vršace Dolomitov, nekaj odsekov cest je bilo tudi slabih, lepi in zanimivi prelazi, lepe in že vroče doline.

    POT V OSRČJE ZAHODNE EVROPE, kjer se je pisala usoda Evrope in se še …

    Tokrat sva se odločila za vožnjo po  Z Nemčiji,  Belgiji, Luksemburgu, do Bodenskega jezera v Švici in Innsbrucka, kjer se je najin potovalni dopust zaključil, saj naju je po tem čakala samo še vožnja do doma.

    Korona Balkan 2021

    Covid -19 nam greni življenja, državne meje se zopet zapirajo. Na mejah policija in vojska pregleduje dokumente in PCT potrdila.

    Photo shooting day – dan streljanja fotografij (gugl prevedu)

    A kdo pozna unga fanta, ki je slikal včeraj na ridah?

    Test: Aprilia Tuono 1000 R 2006

    Aprilio Tuono 1000 so javnosti prvič predstavili leta 2002, ko so pri italijanskem podjetju slekli svoj superšportni model RSV 1000 R. Tri leta kasneje mu Apriliini možje namenijo prenovo, kar je bilo po prenovitvi športnika RSV 1000 R pričakovano.

    Test: Buell XB12X Ulysses

    Ulysses je zanimiv, zabaven in nevsakdanji motocikel, ki preseneča s svojo igrivostjo, pojavo, prijetnim agregatom in pripadajočim zvokom...

    Test: Aprilia RS 125

    Če kdo reče, da je tale Aprilia grda, ga bom kar okrog kepe. Lahko kvečjemu pripomne, da mu ni všeč - pa še to bo rekel, ker vozi konkurenco...

    Test: Nolan N103

    Preizkusili smo novo generacijo preklopne čelade Nolan N103. Preberite in oglejte si, kako se je obnesla na potovanju preko "bivše Juge".

    Prvi vtis: Triumph Tiger Explorer 1200

    »Dajmo vzet najbolje prodajan veliki enduro in ga narediti boljšega - takega, kot bi po našem mnenju moral biti.«
    4,369OboževalciVšečkaj
    69SledilciSledite
    97NaročnikovNaročite se